Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamındaki Öğrenci Uygulamaları Tamamlandı

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencileri Hatice NİMETOĞLU, İrem AKGÜN, Kader SAYLAK, Meltem AKKURT, Rana YAVAŞ, Tarık Can ATILGAN, Beyzanur GÜMÜŞ, Çağla TORUK, Fatma AKALIN, Pınar İNCEGİL, Sevim TORUN, Sevinç Aleyna HİMMETOĞLU ve Şevval SİTİL, Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ ve Arş. Gör. Dr. Semanur KANDİL danışmanlığında Ankara’da “Umuda Dokunuş”, Balıkesir’de “Beraber Başaracağız”, Konya’da “Sesimi Duyan Var Mı”, Manisa’da “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar”, Bartın, Osmaniye, Burdur, Konya, Sakarya ve Bursa’da “Gönüllü ol, bir hayata da sen dokun” isimli projelerini tamamlamışlardır.
Öğretmen adaylarımıza duyarlı yaklaşımları ve hassasiyetleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

• BARÜ Kütüphanesi Tüm Yönleriyle Tanıtıldı

• Sende Saklı Yarışması Kazananları

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında!

• Dünya Matematik Günü Etkinliği Düzenlendi

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında!

• "Mezun Buluşması" Etkinliği Gerçekleştirildi!

• Bölümümüz öğrencisi Mervenur Yılmaz ve Sakarya Üniversitesi öğrencisi Havvanur Tunç, Sosyalfest'te 'Sessizliğe Sesli Eller Projesi' ile ilk üçte

• Matematik Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Sayın Burçin Gökkurt Özdemir, Fen Fakültesi Matematik Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Programını Başarıyla Tamamladı

• Kuş Evi Projesi Gerçekleştirildi