Sende Saklı Yarışması Kazananları

14 Mart Dünya Matematik Günü kapsamında gerçekleştirilen “Sende Saklı Yarışması”na Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz Ortaokulu öğrencileri katıldı. Yarışmada matematik ve pi temalı resfebeler için tahminde bulunan öğrenciler hem çok eğlendi hem de büyük bir başarı elde etti.

Yarışmayı düzenleyen Bartın Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2. sınıf öğrencileri Funda KAYA, İrem YILDIZ ve Sude Nur KAYHAN, 22 Mart 2024 Cuma günü Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz Ortaokulu’nu ziyaret ederek dereceye giren Enes Yasin ÜRKÜT, Seda KİRENCİ ve Ulaş KARAGÖZ’e ödüllerini takdim etmişler ve okulu ziyaret etmişlerdir.

Davetimizi kabul eden ve öğrencileriyle birlikte düzenlediğimiz 14 Mart Dünya Matematik Günü etkinliklerine katılan Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz Ortaokulu matematik öğretmenleri Tuğba TURGUT ve Zeynep GÜLER’e ve Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz Ortaokulu müdür yardımcısı Gürkan TEPİK’e ve ayrıca Sende Saklı Yarışması’na yarışmacı veya izleyici olarak katılan öğrencilere çok teşekkür ederiz.

• AFAD gönüllülüğüne yönelik projelerin ilk adımı tamamlandı