Mezunlarımız ve Mezun Öğrencilerle İletişim

Adı soyadı

Atandığı okul

Batuhan KÖKEN

Adaksu Şehit Selçuk Yabansu İHO (Muş)

Kazım BALCI

Kırıkhan İHO (Hatay)

Ali Emre ÖRNEK

Şükrü Bitlisli Ortaokulu (Bitlis)

Tansel ÇINAR

Karaağıl İHO (Muş)

Talha Emre YILMAZ

Nuhun Gemisi Ortaokulu (Ağrı)

Oğuz ARAS

Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen İHO (Şırnak)

Hale Gül DAĞ

Tepedoğan Ortaokulu (Yozgat)

Sevdenur GÜMÜŞSOY

Cemil Meriç Ortaokulu

Selin YILCAK

Mehmet Akif Ersoy İHO (Van)

Ayşenur KIYAK

Kırıkhan (Hatay)

MEZUN ÖĞRENCİLERLE İLETİŞİM

Bartın Üniversitesi Mezun Öğrencimiz Tuba ADIGÜZEL, öğretmen adaylarına KPSS sınavına hazırlık aşamasında farkındalık oluşturmak amacıyla KPSS sınavında yaşadığı deneyime ilişkin bilgi verdi. Ayrıca Geometri Öğretimi lisans dersinde öğretmen adaylarının bilgi iletişim teknolojilerinden faydalanmaları adına Edraw Max’da Kavram Haritası tasarlamaya ilişkin seminer verdi.

Ankara’da Bir Yayınevinde çalışan uzman biri, KPSS sınavında yapılan sözlü sınavda hangi soruların çıktığına dair bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca akademisyenlerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin sıklıkla takip ettiği yayınevindeki kitaplar ve site hakkında bilgi verilmiştir.

İlk mezunlarımızdan Şeyma ÖZCAN, ziyaretimize gelerek öğretmen adaylarına KPSS sınavı hakkında bilgi vermiştir. Özellikle öğretmen adaylarına nasıl çalışmaları konusunda rehberlik ederek, mülakatta çıkabilecek sorular hakkında detaylı bilgi vermiştir.