Sevgi Evi Projesi

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2. Sınıf öğrencisi Muhammed Veysel ERİN, “Sevginin Gücü” isimli projesiyle Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ danışmanlığında Bartın Merkez Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde ikamet eden öğrencilerle bir araya gelmektedir. Öğrencimiz 8 Mayıs-9 Haziran 2023 tarihleri arasında her hafta öğrencilerle bir araya gelerek hem matematik derslerinde onlara yardımcı olmakta hem de bu derse yönelik olumlu bir tutum kazanmalarını sağlamaktadır.

Öğretmenlik deneyimini dezavantajlı bir grupla bir araya gelerek kazanmaya başlayan matematik öğretmeni adayımıza başarılar dileriz.