Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencimizden “Dijital Öykülerle Ünlü Matematikçileri Öğreniyorum” Projesi

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencileri Beyza Topçu, Sıla Sakarya, Aslı Bodur, Sude Şahin, Yağmur Bozkurt ve Talha Demiralp Doç. Dr. Burçin Gökkurt Özdemir danışmanlığında, Bartın İl Merkezinde yer alan Gazi Ortaokulu’nda altıncı sınıf öğrencileriyle “Dijital Öykülerle Ünlü Matematikçileri Öğreniyorum” isimli projeyi yürütmüşlerdir. Öğretmen adayları 25.04.2023-3 Haziran 2023 tarihlerinde ilgili okulda öğrenim gören öğrencilere altı hafta boyunca ünlü matematikçilere yönelik dijital öykülerle ilgili sunum yapmışlardır. Proje sonrasında öğrencilerin ünlü matematikçilerle ilgili bilgi düzeylerinin arttığı görülmüştür. Projeye katkı sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.