Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencilerimizden Ders Desteği

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencileri Hatice NİMETOĞLU, Rana YAVAŞ, İrem AKGÜN, Kader SAYLAK, Meltem AKKURT, Tarık Can ATILGAN, Beyzanur GÜMÜŞ, Çağla TORUK, Fatma AKALIN, Pınar İNCEGİL, Sevim TORUN, Sevinç Aleyna HİMMETOĞLU ve Şevval SİTİL, Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ ve Arş. Gör. Dr. Semanur KANDİL danışmanlığında Ankara'da "Umuda Dokunuş", Balıkesir’de “Beraber Başaracağız”, Konya’da “Sesimi Duyan Var Mı”, Manisa’da “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar”, Bartın, Osmaniye, Burdur, Konya, Sakarya ve Bursa’da “Gönüllü ol, bir hayata da sen dokun” isimli projeleri yürütmektedir. Her bir proje kapsamında öğretmen adayları depremzede öğrencilerle 8 Mayıs-9 Haziran 2023 tarihleri arasında her hafta bir araya gelerek hem matematik derslerinde onlara yardımcı olmakta hem de bu derse yönelik olumlu bir tutum kazanmalarını sağlamaktadır.

Öğretmenlik deneyimini dezavantajlı bir grupla bir araya gelerek kazanmaya başlayan  matematik öğretmen adaylarımıza başarılar dileriz.