2022/2 Döneminde Destek Hakkı Kazanan TÜBİTAK 2209 Projeleri

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Matematik eğitimi programı çerçevesinde 7 proje destek hakkı kazandı.

Proje Adı: "21. Yüzyılda Zihinsel Engelli Öğrencilerle Artırılmış Gerçeklik (AG) Uygulamaları İle Yolculuğa Çıkmaya Hazır Mısın? Arfractionwitless"
Proje Danışmanı: Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR
Yürütücü: Zeynep Nevin TANRIVERDİ

Proje Adı: "Scratch İle Dijital Öyküleme Ve Matematiksel Düşünme"
Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Rüveyda KARAMAN DÜNDAR
Yürütücü: Sevilay ÇABUK

Proje Adı: "Öğretmenlerinin Gözünden OSB'li Öğrencilerin Matematik Öğrenme Süreçleri"
Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ
Yürütücü: Huriye DÜZGÜN

Proje Adı: "Fransa ve Türkiye’deki Matematik Ders Kitaplarının Karşılaştırılması"
Proje Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ
Yürütücü: Sati DENGİ

Proje Adı: "Ortaokul Matematik Öğretmeni Adaylarının Doğal Sayılarla Dört İşleme Dayalı Kurdukları Problemlerin İncelenmesi"
Yürütücü: Hilmi Yusuf KARABULUT

Proje Adı: "Mathigon Uygulaması İle Matematiği Sanatla İlişkilendiriyoruz"
Yürütücü: Mustafa Turan KAR

Proje Adı: " Lise Matematik Dersi Yazılı Sınav Sorularının Bloom Taksonomisi'ne Göre Analizi"
Yürütücü: Kutay ERGÜN

Öğretim elemanlarımızı ve yukarıdaki projelere yürütücü olarak katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.