Oryantasyon Eğitimi

Anabilim Dalımıza 2017-2018 eğitim-öğretim yılında  yeni başlayan öğrencilerimiz için aşağıda 19 Eylül 2017 tarihinde Oryantasyon Eğitimi düzenlenmiştir. Toplantıya Anabilim Dalımız öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Arş. Gör. Fatih TAŞ’ın sunumunda öğrencilere aşağıdaki başlıklarda bilgi verilmiştir:

1-Üniversitemizin ve yüksekokullarının kısa tanıtımı.

2- Bölümlerin tanıtımı.

3- Öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, Öğrenci Danışmanlıkları ve Ders Seçimleri ile ilgili Yönergeler ve Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında bilgilendirme.

4- İç paydaşlarımız olan öğrencilerimizde kalite süreci bilincinin oluşturulması amacıyla bilgilendirme.

5- Kütüphane Hizmetleri, Öğrenci Kulüpleri, Yemekhane Hizmetleri, Sportif Faaliyetler, Kantin, Mediko Birimi, Yurtlar, Ulaşım İmkanları, Kongre ve Konferanslara Katılımlar.

6- Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER).

7- Akademik çalışma imkanları ve araştırma merkezleri.

8- Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı.

9- Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programları .

10- Ortak derslerin uzaktan eğitim yoluyla verilmesi.

Sunumun ardından Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Neslihan USTA ve öğretim üyeleri  Yrd. Doç. Dr. Özge GÜN, Yrd. Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR öğrencilerle tanışmış derslerle ilgili bilgi paylaşımında bulunmuşlardır.