Yüksek Lisans öğrencimiz Özge DEMİR tezini başarılı bir şekilde savunarak mezun olmuştur.

Danışmanlığı Dr.  Öğr. Üyesi Özge GÜN tarafından yürütülen Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı Matematik Eğitimi Bilim Dalı (AİBÜ Ortak) Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencisi Özge DEMİR 18.07.2019 günü saat 14:00’de Eğitim Bilimleri Enstitüsü seminer salonunda "Geometrik Cisimlerin Öğretiminde Somut Materyal Kullanımının Öğrencilerin Başarısına, Tutumlarına ve Öz-Yeterliğine Etkisi" başlıklı çalışmasıyla Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavına girmiş olup başarılı olmuştur.
  • Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 4

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 3