Yüksek Lisans öğrencimiz Kübra ÇOMARLI tezini başarılı bir şekilde savunarak mezun oldu.

Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Yüksek Lisans Öğrencisi Sündüse Kübra ÇOMARLI, “Ortaokul matematik öğretmenlerinin veri işleme öğrenme alanına yönelik problem kurma becerilerinin incelenmesi  başlıklı tez çalışmasını Dr. Öğr. Üyesi Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR danışmanlığında 21.06.2018 tarihinde savunmuştur.

Tez savunmasına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğrul KAR ile fakültemiz öğretim elemanları katıldılar.

Tez savunmasına katılan değerli misafirlerimize teşekkür eder, öğrencimiz Sündüse Kübra ÇOMARLI’ın  başarılarının devamını dileriz.