Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ile Yüksek Lisans öğrencilerimizin akademik faaliyetleri

Anabilim Dalımız öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR, 2018 Ocak-Haziran döneminde aşağıdaki akademik faaliyetleri gerçekleştirmiştir.

Adıgüzel, T., Şimşir, F., Çubukluöz, Ö., & Gökkurt-Özdemir, B. (2018). Türkiye’de fen ve matematik eğitiminde kavram yanılgılarıyla ilgili yapılan yüksek lisans ve doktora tezleri: tematik bir inceleme. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 13(25), 57-92.

Köken, C. B., Adıgüzel, T.,  Çubukluöz, Ö. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Nisan). 7. sınıf öğrencilerinin problem kurma süreçlerinin incelenmesi: birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemler örneği. II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Köken, C. B. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Nisan). Öğretmen Adaylarının Kavram Yanılgılarına İlişkin Açıklamaları: “Sayılar ve İşlemler Öğrenme Alanı”.  II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Köken, C. B. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Nisan). Öğretmenlerin ve Öğretmen Adaylarının Farklı Problem Kurma Durumlarına İlişkin Performanslarının İncelenmesi: Prizma Konusu. II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Köken, C. B., Adıgüzel, T.,  Çubukluöz, Ö. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Nisan). 8. sınıf öğrencilerinin dönüşüm geometrisi konusundaki yeterliklerinin incelenmesi. II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Adıgüzel, T. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Nisan). Öğretmen adaylarının fonksiyonların grafiklerini çizebilme becerilerinin incelenmesi: bir durum çalışması. II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Öztürk, A., Gökkurt-Özdemir, B., & Usta, N. (2018, Nisan). Matematik öğretmeni adaylarının problem çözme sürecinde bilgi türlerini kullanma becerileri. II. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumunda sunulan sözlü bildiri, Muğla: Bodrum.

Çomarlı, S. K. & Gökkurt-Özdemir, B.  (2018, Haziran). Investigation of middle school mathematics teachers’ skills of using mathematical language in problem posing process. International Conference on Mathematics and Mathematics Education   (ICMME-2018), Ordu University.

Çomarlı, S. K. & Gökkurt-Özdemir, B.  (2018, Haziran). Examination of 8-grade students about their performance of problem posing: data processing example. International Conference on Mathematics and Mathematics Education (ICMME-2018), Ordu University.

Çubukluöz, Ö. & Gökkurt-Özdemir, B. (2018, Haziran).  The peer assessment of mathematics games designed by scratch programming language. . International Conference on Mathematics and Mathematics Education (ICMME-2018), Ordu University.

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 4

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 3