Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Bildirileri

Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR, VIIth International Eurasian Educational Research Kongresi'nde Mezun yüksek lisans öğrencimiz Tuba YENİL’in yüksek lisans tezinden “6. Sınıf Öğrencilerinin Ondalık Gösterim Konusundaki Kavram Yanılgılarının 5E Modeline Göre Tasarlanan Dijital Kavram Karikatürleri ile Giderilmesine Yönelik Öğrenci Görüşleri” başlıklı çalışmayı online video konferans yoluyla sözlü bildiri olarak sunmuştur.

Mezun yüksek Lisans öğrencimiz Tuba YENİL, 4. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumu'nda (USEAS 2020) yüksek lisans tez çalışmasından “6. Sınıf Öğrencilerinin Ondalık Gösterim Konusundaki Kavram Yanılgılarının 5E Modeline Göre Tasarlanan Dijital Kavram Karikatürleri ile Giderilmesi” başlıklı çalışmayı online video konferans yoluyla sözlü bildiri olarak sunmuştur.

Yüksek lisans öğrencimiz Ulvi EYEOĞLU, VIIth International Eurasian Educational Research Kongresi'nde “Sekizinci Sınıf Öğrencilerinin Kavramsal Anlayışlarının İncelenmesi: Ölçme Öğrenme Alanı” başlıklı çalışmayı online video konferans yoluyla sözlü bildiri olarak sunmuştur.

Mezun yüksek Lisans öğrencimiz Cemal Batuhan KÖKEN, VIIth International Eurasian Educational Research Kongresi'nde yüksek lisans tezinden “Matematik Öğretmeni Adaylarının Geometrik Kavramların Öğretiminde ve Kavram Yanılgıların Giderilmesinde Kullanılan Dijital Kavram Haritalarıyla İlgili Görüşleri” başlıklı çalışmayı online video konferans yoluyla sözlü bildiri olarak sunmuştur.

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 4

• Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Burçin Gökkurt Özdemir’den, “Zekâ Oyunları Atölyesi” Konulu Etkinlik Kapsamında Seminerler

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 3

• Mezun Öğrencilerimizle “Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında” Projesi Kapsamında İş Birliği