Yüksek Lisans öğrencimiz Özlem ÇUBUKLUÖZ tezini başarılı bir şekilde savunarak mezun oldu.

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR'in danışmanlığını yürüttüğü Özlem ÇUBUKLUÖZ, "6. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN MATEMATİK DERSİNDEKİ ÖĞRENME ZORLUKLARININ SCRATCH PROGRAMIYLA TASARLANAN MATEMATİKSEL OYUNLARLA GİDERİLMESİ: BİR EYLEM ARAŞTIRMASI" konulu yüksek lisans tezini 22 Mart 2019 tarihinde savunmuştur.

Tez savunması, Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yasin SOYLU, Bartın Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hatice YILDIZ DURAK ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tez savunmasına katılan değerli misafirlerimize teşekkür eder, öğrencimiz Özlem ÇUBUKLUÖZ'ün  başarılarının devamını dileriz.