Pi Günü Buluşması

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretmenlik Uygulaması ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katkılarıyla Fatih Ortaokulu ve Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri koordinatörlüğünde 14 Mart 2017 tarihinde  “Pi Gününde Buluşalım”  adlı bir matematik etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri, Fatih Ortaokulu öğrencileri ve çok sayıda veli katıldı. Pi konulu yarışmaların da düzenlendiği etkinlikte öğrencilere madalyalarını Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Neslihan USTA, Yrd. Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ve Yrd. Doç. Dr. Özge GÜN verdiler. Etkinlik pasta kesimi ve ikramların yapılmasının ardından sona erdi.