Matematik Eğitimi A.B.D. 2022-2023 Bahar Dönemi Lisans Ders Programları Yayımlanmıştır!

YÖK tarafından alınan karara göre ülkemizde yaşanan afet nedeniyle 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi dersleri uzaktan yürütülecektir.  Bu nedenle öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nn duyurularını da takip etmesi önemle duyurulur!

Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı 1. sınıf öğrencileri, ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersini EGF3 ve YDİ102 Yabancı Dil II dersini EGF2 şubesinden alacaktır.

Öğrencilerimizin ders seçimleri sırasında bu şubelere göre derslerini seçmeleri gerekmektedir.

"EGK-002 Topluma Hizmet Uygulamaları"  ve "EMB-015 Öğretmenlik Uygulaması II" derslerinin hangi öğretim elemanından alınacağı ana bilim dalı web sitesindeki duyurular bölümündeki listelerde yer almaktadır.

Ana bilim dalımızda alan bilgisi seçmelileri belli bir sınıf düzeyine özgü şekilde açılmıştır. Bu nedenle öğrencilerimiz aşağıdaki tabloda kendi sınıf düzeyinin karşısında yer alan MAS kodlu seçmeli dersi alabilirler (Örneğin 2. sınıf öğrencileri MAS-001, MAS-002 ya da MAS-012 seçmelilerinden birini seçmelidir):

Sınıf Düzeyi

Alan Seçmelisi

Sorumlu Öğretim Elemanı

MAS-001 Bilgisayar Destekli Matematik Öğretimi

Dr. Öğr. Üyesi Özge GÜN

MAS-002 Kültür ve Matematik

Dr. Öğr. Üyesi Fatih TAŞ

MAS-012 Oyunla Matematik Öğretimi

MAS-006 Matematik Eğitiminde Özdüzenleme

MAS-009 Matematik Eğitiminde Okul Dışı Öğrenme Ortamları

Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR

MAS-012 Oyunla Matematik Öğretimi

MAS-010 Matematik Sınıflarında İletişim

Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ

MAS-011 Üstün Yetenekli Öğrencilere Matematik Öğretimi

Dr. Öğr. Üyesi Rüveyda KARAMAN DÜNDAR

*2018-2019 eğitim-öğretim yılından önce kaydolan öğrenciler "2022-23 Bahar dönemi IMO ders programı - ESKİ" adlı programı dikkate alacaklardır. Sonrasında kayıt yaptıran öğrenciler ise "2022-23 Bahar dönemi IMO ders programı" adlı programı dikkate alacaklardır.

Öğrencilerimizin yukarıdaki bilgilere uygun olarak derslerini seçmeleri önemle duyurulur!