Bartın Gazi Ortaokulu’ndan Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü’ne Ziyaret!

Bartın Gazi Ortaokulu müdürü, müdür yardımcısı, matematik öğretmeni ile 5. Sınıf öğrencileri Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve öğretmen adayları ile üniversitemizde bir gün geçirdiler.

5. Sınıf öğrencilerine rehber olarak bir öğretmen adayları eşlik etti. Öğrenciler Bartın Üniversitesi Kampüsünü kütüphane, derslik binaları, idari binaları ve yemekhaneyi yerinde gördüler. Öğretmen adayları ile derse girme imkanı bulan 5. Sınıf öğrencileri cebir ile tanıştılar.

Matematik Eğitimi ABD öğretim elemanları koordinatörlüğünde gerçekleşen bu etkinliğin devamını diliyor, öğretmen adaylarımızın gelecekteki öğrencileriyle şimdiden buluşmasını sağlayan Üniversite-MEB işbirliğini önemsiyoruz.

• BARÜ Kütüphanesi Tüm Yönleriyle Tanıtıldı

• Sende Saklı Yarışması Kazananları

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında!

• Dünya Matematik Günü Etkinliği Düzenlendi

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında!

• "Mezun Buluşması" Etkinliği Gerçekleştirildi!

• Bölümümüz öğrencisi Mervenur Yılmaz ve Sakarya Üniversitesi öğrencisi Havvanur Tunç, Sosyalfest'te 'Sessizliğe Sesli Eller Projesi' ile ilk üçte

• Matematik Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Sayın Burçin Gökkurt Özdemir, Fen Fakültesi Matematik Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Programını Başarıyla Tamamladı

• Kuş Evi Projesi Gerçekleştirildi

• Arş. Gör. Yusuf Akın Göreve Başlamıştır